Linguapoliscameraman1

Bekijk het materiaal hier!

De eerste units (draftversie) zijn nu beschikbaar.

Dit project werd gefinancierd met de steun van de Europese Commissie. Deze publicatie geeft enkel de mening van de auteur weer en de Europese Commissie kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de informatie die erin is vervat.

Projectnummer:
543336-LLP-1-2013-1-DE-KA2-KA2MP

ladyhearts1
TLCbanner2
TLCPackLOGORGBHandsOnly
llpflag136px
NLflagicon
LinguapolisActors

De IAFT-studenten coachen de acteurs voor de opnames

TLCPackCNAreportcomp

Nieuws

Slotseminarie “Teaching Languages to Caregivers – TLC Pack”

De slotseminarie van TLC-Pack vond plaats op 20 april 2016 in Cham, Duitsland. Het evenement werd georganiseerd door de projectcoördinator van TLC-Pack, VHS im Landkreis Cham e.V.

Het belangrijkste onderwerp van het evenement was het leren van talen voor buitenlandse werknemers in de zorgsector. Er werden verschillende speeches en presentaties gehouden met betrekking tot de uitdagingen in de gezondheidssector en de Europese initiatieven om deze uitdagingen aan te pakken. Verder werd er ook ingegaan op de opleiding van volwassen werknemers in de gezondheidszorg in Duitsland en het leren van specifieke beroepsmatige talen.

Het eindproduct van het project, de cursus van TLC-Pack in zes talen, werd gepresenteerd door de coördinator Aleksandra Sikorska. Tijdens de rondetafelsessies kregen deelnemers de gelegenheid om de ontwikkelde middelen van het TLC-Pack project evenals de toepassingsmogelijkheden ervan binnen hun respectievelijke context te bespreken.

Via de onderstaande links kunt u meer informatie verkrijgen: