Bekijk het materiaal hier!

De eerste units (draftversie) zijn nu beschikbaar.

Dit project werd gefinancierd met de steun van de Europese Commissie. Deze publicatie geeft enkel de mening van de auteur weer en de Europese Commissie kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de informatie die erin is vervat.

Projectnummer:
543336-LLP-1-2013-1-DE-KA2-KA2MP

ladyhearts1
TLCbanner2
TLCPackLOGORGBHandsOnly
llpflag136px
NLflagicon

Veelgestelde vragen

1. Moet ik me registreren op de website om toegang te krijgen tot alle lesmateriaal?

Neen, registratie is niet vereist.

2. Welke talen kan ik leren met het lesmateriaal van TLC Pack?

Met het lesmateriaal van TLC Pack kan u de volgende talen leren: Engels, Duits, Spaans, Nieuwgrieks, Italiaans en Nederlands.

3. Bestaan er versies in andere talen?

Neen, het lesmateriaal van TLC Pack is slechts in 6 talen beschikbaar.

4. Worden de modules in de cursus gespecifieerd met titels, zoals bijvoorbeeld 'Module 1 Medicatie'?

Ja, de structuur van de handleiding is heel overzichtelijk. Er zijn zes modules die onderverdeeld zijn in vijf leereenheden die telkens videodialogen, oefeningen, woordenschat en een test bevatten.

5. Moet ik de volgorde van de modules respecteren, beginnend bij de eerste?

Het lesmateriaal van TLC Pack is zo samengesteld dat de gebruiker de volgorde van de modules niet hoeft te volgen, maar vrijelijk kan kiezen met welke module hij start en naar welke hij daarna overstapt. Bijvoorbeeld: een gebruiker kan zonder problemen starten met de vijfde module en overschakelen op de vierde en vervolgens op de tweede. Het is zelfs mogelijk om slechts één module te volgen indien u die op een bepaald moment nodig heeft.

6. Moet ik de volgorde van de leereenheden binnen de module respecteren?

Ja, het wordt aangeraden om de volgorde van de onderdelen binnen een module te respecteren. De moeilijkheidsgraad van de oefeningen wordt opgebouwd tussen het eerste en het vijfde onderdeel.

7. Is het mogelijk om gebruik te maken van het lesmateriaal van TLC Pack als taaldocent van een reguliere klas?

Ja, het wordt aangeraden om de volgorde van de leereenheden binnen een module te respecteren. De moeilijkheidsgraad van de oefeningen wordt opgebouwd tussen de eerste en de vijfde leereenheid.

8. Wordt het lesmateriaal beschermd door het auteursrecht of andere intellectuele eigendomsrechten? Hoe verkrijg ik toestemming om dit lesmateriaal te gebruiken?

Ja, het TLC Pack wordt beschermd door het auteursrecht en is eigendom van de projectmedewerkers. Om toestemming te verkrijgen voor reproductie/distributie/gebruik voor onderwijsdoeleinden van het gehele of gedeeltelijke lesmateriaal van het TLC Packproject, kunt u contact opnemen met de projectmedewerker van uw respectievelijke land (contactgegevens van de partners kunt u terugvinden op de “Partners”-pagina) of met de projectcoördinator.
 
faqmarks